Om oss

Bandet og musikken

Wolf on Fire er et hardrockband fra Stavanger etablert i 2011, hvis mål er å bevise at de kan tilføre rock og metal noe annerledes, noe uventet.

Hvert av bandmedlemmene bidrar med påvirkninger fra et bredt spekter av musikalske sjangere som har gjort bandet til det det er i dag; en mørk og fengende Hard-Rock ulik noe annet. De lager musikk uten noen regler, og skammer seg ikke over å gjøre det personlig.

Tekstene er ofte inspirert av eksistensielle spørsmål om liv og død, mental helse, sannhet og løgner, ensomhet, forståelse og fortvilelse samt observasjoner av samfunnet vi alle prøver å overleve i.

Bandet har opparbeidet seg et rykte som et solid liveband som jobber hardt for å gi publikum valuta for penga, og er ivrige etter å ta turen for å besøke et sted i nærheten av deg!

Under pandemien har Wolf on Fire skrevet og spilt inn deres andre album "Walk with us". Albumet slippes 5. august 2022 .

Medlemmer:

  • Christian Øvrevik (Vokal/Gitar)
  • Tarje Naterstad (Bass)
  • Arild Nådland (Trommer)
  • Andreas Haugland (Gitar)

Wolf Butikk

Vi ser det som et privilegium å personlig håndtere alle produkter som blir kjøpt av våre fans. Alle ordre er håndplukket av bandet, pakket og sendt med stor forsiktighet slik at varene kommer trygt fram til glede for kjøper.

I Wolf butikken finner du i hovedsak:

  • Wolf on Fire sin musikk i fysiske format
  • Offisielle Wolf on Fire merch artikler

Sende eller hente?

Vi sender til alle plasser i Norge og utlandet, dette kan du lese mer om under "Levering".

For kunder lokalt (Stavanger, Norge) kan du plukke opp dine varer direkte hos oss eller på avtalt møtested. På denne måten unngår du fraktkostnader og du får varen din raskere. Les mer her