Om oss

Bandet og musikken

Wolf on Fire er et hardrock band fra Stavanger, Norge. Bandet ble dannet i 2011 av vokalisten/gitaristen Christian Øvrevik. I en tid da “core” sjangeren hadde sterkt grep om Stavanger viste det seg vanskelig å finne folk med samme tankegang som det bandet ønsket, men tid og tålmodighet betalte seg. Til slutt dukket det opp en Islandsk bassist, en skjeggete mann fra Haugesund og en hardtslående Rennesøybu - først da var besetningen komplett.

Alle fire like ivrige etter å bevise at Wolf on Fire kan gi rock og metall noe annerledes og uventet. Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangre som har gjort bandet til det det er i dag; en mørk og fengende hardrock.

Medlemmer:

  • Christian Øvrevik (Vokal/Gitar)
  • Thomas Helgeland (Gitar)
  • Jóakim Snær Sigurðarson (Bass)
  • Arild Nådland (Trommer)

Wolf Butikk

Vi ser det som et privilegium å personlig håndtere alle produkter som blir kjøpt av våre fans. Alle ordre er håndplukket av bandet, pakket og sendt med stor forsiktighet slik at varene kommer trygt fram til glede for kjøper.

I Wolf butikken finner du i hovedsak:

  • Wolf on Fire sin musikk i fysiske format
  • Offisielle Wolf on Fire merch artikler

Sende eller hente?

Vi sender til alle plasser i Norge og utlandet, dette kan du lese mer om under "Levering".

For kunder lokalt (Stavanger, Norge) kan du plukke opp dine varer direkte hos oss eller på avtalt møtested. På denne måten unngår du fraktkostnader og du får varen din raskere. Les mer her