Sikker Betaling

Stripe eller Paypal

Vi tilbyr rask og sikker betaling via Stripe eller Paypal. Dette er to av de sikreste betalingsløsninger for både kjøpere og selgere over hele verden. Du trenger ikke å registrere deg hos noen av dem for å fullføre bestillingen. De tar håndterer bare selve transaksjonen.
Det er flere grunner til at vi bruker disse tjenestene. Den viktigste og mest åpenbare grunnen er at Stripe og PayPal bruker topp moderne svindelmodeller og proprietær svindelmotor som samarbeider for å stoppe falske transaksjoner før de skjer. De har bransjens mest erfarne svindelteam og de optimaliserer sine anti-svindelbeskyttelse kontinuerlig.
Disse selskapene er også forpliktet til å beskytte personvernet til brukerne. Når du sender penger gjennom Stripe eller PayPal, vil mottakere (i dette tilfellet oss) aldri kunne se bankkontonumre eller kredittkortnumre.

Vår sikre betalingsløsning

I tillegg er domenet vårt beskyttet med TLS / SSL. (SSL er TLS forgjenger, men begge kalles vanligvis SSL). SSL står for Secure Sockets Layer og gjør det mulig å overføre sensitiv informasjon som kredittkortnummer, personnummer og innloggingsinformasjon.

Brukere knytter seg til deres online-sikkerhet med låsikonet som følger med en SSL-sikret nettside eller en grønn adresselinje som følger med en utvidet validering SSL-sikret nettside. SSL-sikrede nettsteder begynner også med https i stedet for http.