Vilkår og betingelser

Welcome to Wolf on Fire Official Webshop

Disse vilkårene skisserer regler og forskrifter for bruk av Wolf on Fire Official Webshops nettsted.


Wolf on Fire Offisiell webshop ligger:

Nymansveien 144, 4015 Stavanger


Ved å gå inn på denne nettsiden antar vi at du godtar disse vilkårene i sin helhet. Ikke fortsett å bruke Official Webshop nettside for Wolf on Fire hvis du ikke godtar alle vilkårene som er angitt på denne siden.

Følgende terminologi gjelder for disse vilkårene, personvernerklæringen og ansvarsfraskrivelsen og eventuelle eller alle avtaler: "Klient", "Du" og "Din" refererer til deg, personen som har tilgang til denne nettsiden og godtar selskapets vilkår og betingelser. "Selskapet", "Vårt", "Vi", "Vår" og "Us", refererer til vårt firma. "Party", "Parties" eller "Us" refererer til både kunden og oss selv, eller enten kunden eller oss selv. Alle vilkår refererer til tilbudet, aksept og betaling av betaling som er nødvendig for å gjennomføre prosessen med vår hjelp til Kunden på den mest hensiktsmessige måte, enten ved formelle møter med fast varighet eller på annen måte, for det uttrykte formål å møte Klientens behov for levering av selskapets angitte tjenester / produkter, i samsvar med og underlagt gjeldende lov av. Eventuell bruk av terminologien eller andre ord i singular, flertall, kapitalisering og / eller han / hun eller de, er tatt som utvekslingsbar og derfor som referanse til det samme.

Cookies

Benytter bruk av informasjonskapsler. Ved å bruke Wolf on Fire Official Webshops nettsted, samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med den ulovlige nettbutikkens retningslinjer for personvern.

De fleste av dagens interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler slik at vi kan hente brukerdetaljer for hvert besøk. Cookies brukes i enkelte områder av nettstedet vårt for å aktivere funksjonaliteten til dette området og brukervennlighet for de som besøker. Noen av våre partnere / annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler.

License

Med mindre annet er oppgitt, har Wolf on Fire Official Webshop og / eller dets lisensgivere immaterielle rettigheter for alt materiale på Official Webshop for Wolf on Fire. Alle immaterielle rettigheter er reservert. Du kan se og / eller skrive ut sider fra https://www.wolfonfire.no/store til eget bruk, med forbehold om begrensninger i disse vilkårene.

Du må ikke:

 1. Republisere materiale fra https://www.wolfonfire.no/store
 2. Selge, leie eller dele lisensmateriale fra https://www.wolfonfire.no/store
 3. Reprodusere, etterligne eller kopiere materiale fra https://www.wolfonfire.no/store
 4. Redistribuere innhold fra Official Webshop i Wolf on Fire (med mindre innhold er spesifikt laget for omfordeling).

Brukerkommentarer

 1. Denne avtalen er gyldig fra og med 01.01.2019.
 2. Enkelte deler av dette nettstedet gir mulighet for brukere å legge inn og utveksle meninger, informasjon, materiale og data ('Kommentarer') i områder på nettstedet. Wolf on Fire Offisiell webshop skjermer ikke, endrer, publiserer eller vurderer kommentarer før utseendet på nettstedet, og kommentarer gjenspeiler ikke visninger eller meninger fra Wolf on Fire Official Webshop, agenter eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler visningen og oppfatning av den personen som legger inn en slik visning eller mening. I den utstrekning tillatt av gjeldende lover Wolf on Fire Official Webshop skal ikke være ansvarlig eller ansvarlig for kommentarene eller for eventuelle tapskostnader, ansvar, skader eller utgifter som er forårsaket og eller som følge av bruk av og / eller postering av og / eller utseendet på kommentarene på denne nettsiden.
 3. Wolf on Fire Offisiell webshop forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og fjerne eventuelle kommentarer som den anser i sin egen mening å være upassende, støtende eller på annen måte i strid med disse vilkårene.
 4. Du garanterer og representerer at:
 • Du har rett til å legge inn kommentarene på vår nettside og har alle nødvendige lisenser og samtykker til å gjøre det;
 • Kommentarene krenker ikke noen immateriell rettighet, inkludert, uten begrensning, opphavsrett, patent eller varemerker eller annen proprietær rett til tredjepart;
 • Kommentarene inneholder ikke noe ærekrenkende, injurisk, støtende, uanstendig eller ellers ulovlig materiale eller materiale som er en invasjon av personvern
 • Kommentarene vil ikke bli brukt til å oppfordre eller markedsføre forretninger eller egendefinerte eller nåværende kommersielle aktiviteter eller ulovlig aktivitet.

Du gir herved Wolf on Fire Official Webshop et ikke-eksklusivt lisensfritt lisens for å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av dine kommentarer i alle former, formater eller medier.

Hyperlinker til innhold

 1. Følgende organisasjoner kan koble til vårt nettsted uten skriftlig forhåndsgodkjenning:
 • Offentlige etater;
 • Søkemotorer;
 • Nyhetsorganisasjoner;
 • Online katalog distributører når de lister oss i katalogen kan koble til vårt nettsted på samme måte som de hyperkobling til nettsidene til andre oppførte virksomheter; og
 • Systemwide Accredited Businesses med unntak av å søke non-profit organisasjoner, velgørenhet kjøpesentre og veldedighet fundraising grupper som ikke kan hyperlink til vårt nettsted.

Disse organisasjonene kan lenke til vår hjemmeside, til publikasjoner eller til annen nettsideinformasjon så lenge linken: (a) ikke på noen måte er misvisende; (b) betyr ikke feilaktig sponsing, godkjenning eller godkjennelse av koblingspartiet og dets produkter eller tjenester; og (c) passer i sammenheng med den tilknyttende partens nettsted. Vi kan vurdere og godkjenne etter eget skjønn andre koblingsforespørsler fra følgende typer organisasjoner:

 • Vanlige kjente forbruker- og / eller forretningsinformasjonskilder som handelskamre, amerikansk bilforening, AARP og forbrukerunion;
 • dot.com fellesskapssider;
 • foreninger eller andre grupper som representerer veldedige organisasjoner, inkludert veldedighetsgivende nettsteder,
 • online katalog distributører;
 • internettportaler;
 • regnskap, lov og konsulentfirmaer som primære kunder er bedrifter; og
 • utdanningsinstitusjoner og fagforeninger.

Vi godkjenner lenkeforespørsler fra disse organisasjonene dersom vi bestemmer at: (a) lenken ikke vil gjenspeile ugunstig på oss eller våre akkrediterte virksomheter (for eksempel bransjeforeninger eller andre organisasjoner som representerer iboende mistenkte typer virksomhet, hjemme muligheter, skal ikke ha lov til å koble sammen); (b) organisasjonen har ikke en utilfredsstillende post med oss; (c) fordelene for oss fra synligheten forbundet med hyperkoblingen oppveier fraværet av; og (d) hvor lenken er i sammenheng med generell ressursinformasjon eller ellers samsvarer med redaksjonelt innhold i et nyhetsbrev eller lignende produkt som fremmer oppdraget til organisasjonen.

Disse organisasjonene kan lenke til vår hjemmeside, til publikasjoner eller til annen nettsideinformasjon så lenge linken: (a) ikke på noen måte er misvisende; (b) betyr ikke feilaktig sponsing, godkjenning eller godkjennelse av koblingspartiet og det produkter eller tjenester; og (c) passer i sammenheng med den tilknyttende partens nettsted.

Hvis du er blant de organisasjonene som er oppført i punkt 2 ovenfor og er interessert i å koble til vår nettside, må du varsle oss ved å sende en e-post til webshop@wolfonfire.no. Vennligst oppgi navn, organisasjonsnavn, kontaktinformasjon (for eksempel et telefonnummer og / eller e-postadresse), samt webadressen til nettstedet ditt, en liste over eventuelle nettadresser som du har til hensikt å koble til vårt nettsted, og en liste over nettadressen (e) på vårt nettsted som du vil lenke til. Tillat 2-3 uker for svar.

Godkjente organisasjoner kan hyperkobling til vårt nettsted som følger:

 1. Ved bruk av vårt firmanavn; eller
 2. Ved bruk av den ensartede ressurslokaliseringen (webadressen) som er knyttet til; eller
 3. Ved bruk av enhver annen beskrivelse av vårt nettsted eller materiale som er knyttet til det, er det fornuftig i innholdet og innholdet på innholdet på koblingspartiets nettsted.

Ingen bruk av Wolf on Fire Official Webshops logo eller annet kunstverk vil bli tillatt for å koble fraværende en varemerkelisensavtale.

Iframes

Uten forhåndsgodkjenning og uttrykkelig skriftlig tillatelse, kan du ikke lage rammer rundt våre nettsider eller bruke andre teknikker som på noen måte endrer visuell presentasjon eller utseende på nettstedet vårt.

Reservasjon av rettigheter

Vi forbeholder oss retten til når som helst og etter eget skjønn å be om at du fjerner alle koblinger eller en bestemt kobling til vårt nettsted. Du samtykker i å fjerne alle lenker til vårt nettsted umiddelbart etter en slik forespørsel. Vi forbeholder oss også retten til å endre disse vilkårene og retningslinjene våre når som helst. Ved å fortsette å lenke til vårt nettsted, samtykker du i å være bundet til og overholde disse linkende vilkårene.

Fjerning av lenker fra vår nettside

Hvis du finner noen link på nettstedet vårt eller et koblet nettsted, uansett grunn, kan du kontakte oss om dette. Vi vil vurdere forespørsler om å fjerne koblinger, men har ingen forpliktelse til å gjøre det eller å svare direkte på deg.

Selv om vi forsøker å sikre at informasjonen på denne nettsiden er riktig, garanterer vi ikke fullstendighet eller nøyaktighet. Vi forplikter heller ikke til å sikre at nettstedet er tilgjengelig eller at materialet på nettstedet holdes oppdatert.

Innholdsansvar

Vi skal ikke ha noe ansvar eller ansvar for innhold som vises på ditt nettsted. Du samtykker i å skadesløs og forsvare oss mot alle krav som oppstår ut fra eller basert på ditt nettsted. Ingen linker kan forekomme på en hvilken som helst side på nettstedet ditt eller i en hvilken som helst kontekst som inneholder innhold eller materiale som kan tolkes som injurisk, uanstendig eller kriminell, eller som krenker, ellers bryter eller fortaler overtredelsen eller andre brudd på noen tredjeparts rettigheter.

Ansvarsfraskrivelse

I den utstrekning som er tillatt i henhold til gjeldende lov, utelukker vi alle representasjoner, garantier og forhold knyttet til nettstedet vårt og bruken av dette nettstedet (inkludert, uten begrensning, eventuelle garantier som følger av loven med hensyn til tilfredsstillende kvalitet, egnethet for formål og / eller bruk av rimelig omsorg og dyktighet). Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil:

 1. begrense eller utelukke vår eller ditt ansvar for død eller personskade som skyldes uaktsomhet
 2. begrense eller utelukke vårt ansvar eller ditt ansvar for svindel eller bedrageri
 3. begrense noen av våre eller dine forpliktelser på noen måte som ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov eller
 4. utelukke noen av våre eller dine forpliktelser som ikke kan utelukkes i henhold til gjeldende lov.
Begrensninger og utelukkelser av ansvar som er angitt i denne seksjonen og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt forrige avsnitt; og (b) styre alle forpliktelser som oppstår under ansvarsfraskrivelsen eller i forhold til gjenstanden for denne ansvarsfraskrivelsen, herunder forpliktelser som oppstår i kontrakt, i erstatning (herunder forsømmelse) og for brudd på lovbestemt plikt.

I den utstrekning at nettstedet og informasjonen og tjenestene på nettstedet leveres gratis, er vi ikke ansvarlige for eventuelle tap eller skader av noe slag.

Kreditt- og kontaktinformasjon

Denne siden for vilkår og betingelser ble opprettet på termsandconditionstemplate.com-generatoren. Hvis du har spørsmål angående noen av våre vilkår, vennligst kontakt oss.